Kontakt oss

Nå har vi kampanje på boligalarm. Spar kr 1500,-.

Kontakt oss

Asker og Bærum brannvesen er opptatt av forebyggende tiltak. Vi har som mål å utnytte våre ressurser til det beste for innbyggerne i Asker og Bærum. Derfor tilbyr vi boligalarm.

Har du boligalarm til brannvesenet, kan du være trygg på at vi er raskt fremme ved utløst alarm. Rask respons og tidlig brannslukking er avgjørende for at en brann ikke skal kunne utvikle seg. Ved utløst brann- eller innbruddsalarm rykker vi ut med nærmeste brannbil.

Hvis du bestiller boligalarm før 10.mars kan du spare kr 1.500,- på trådløs boligalarm grunnpakke. Kampanjepris kr. 1.990,-.

Kontakt Asker og Bærum brannvesen

Kontakt oss på telefon eller e-post for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Våre kunder er de eneste som er direkte tilknyttet brannvesenet.

Asker og Bærum brannvesen IKS

Tlf: 66 76 42 75 (kl. 8.00-15.00).
E-post: marked.abbv@asker.kommune.no
Besøksadresse: Fredtunveien 5, 1386 Asker
Postboks 353, 1372 Asker

Lagre

 • “Jeg vil takke for veldig god service! Vi er veldig fornøyd med ordningen, og føler oss veldig trygge når vi har tilkobling for både brann- og innbruddsalarm hos dere!”
  Tor Magne Howlid
  Boligalarmkunde
 • “Vår visjon er at Asker og Bærum skal være trygge kommuner å leve i – der ingen skal skades eller omkomme i brann. Med 4 brannstasjoner og 20 brannmannskap på døgnkontinuerlig vakt, kan du være trygg på at vi er raskt på plass ikke bare hvis brannalarmen går, men også ved private innbruddsalarmer.”
  Anne Hjort
  Brannsjef
 • "Tiden er avgjørende for å unngå tap av liv og verdier. Brannvesenet bruker i gjennomsnitt 1 minutt fra brannalarmen går på brannstasjonen til vi er underveis.”
  Sverre N. Junker
  Avdelingssjef beredskap