Boligalarm: Bestill 4G-oppgradering


Oppgradering tilbys kun eksisterende kunder av ABBR som eier alarmanlegg med 2G-teknologi for overføring av alarmsignaler til brannvesenets alarmsentral.

Ettersom 2G nettet stenges ned i 2025, tilbyr vi nå en rabattert oppgradering til 4G til berørte kunder.

Alle berørte kunder har blitt eller blir kontaktet av oss per brev og/eller e-post i løpet av kampanjeperioden.

Bestill før 30. september 2024

Vi anbefaler alle berørte kunder å bestille oppgradering så raskt som mulig og i god tid før nettet stenges. Som et steg i å gjøre overgangen så smidig som mulig for våre kunder, ønsker vi å tilby deg oppgradering av din boligalarm for kun 990,- (ordinær pris er kr 1990,-) dersom du bestiller innen 30. september 2024.

Bestill oppgradering

Oppgraderingen inkluderer:

  • Ny alarmsender: Den nye alarmsenderen bruker 4G-teknologi og er nødvendig for at alarmanlegget ditt skal kunne fortsette å fungere etter at 2G-nettet stenges ned.
  • Installasjon: En montør installerer den nye alarmsenderen i din bolig.

NB! Vi tar forbehold om at alarmanlegget ditt er kompatibelt med ny 4G-sender og at det er i en slik stand at bytte av sender er mulig.

Bestill oppgradering nå

Send inn skjemaet under for å bestille oppgradering. Når vi har mottatt din bestilling vil du bli kontaktet av en montør for å avtale tidspunkt for oppgradering av din boligalarm.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Mer informasjon?

For mer informasjon om utfasing av 2G-nettet og våre alarmtjenester, se: https://boligalarmbrannvesenet.no/2G

Du kan også kontakte oss på telefon: 66 76 42 75 eller e-post: marked@abbr.no

Når du velger boligalarm fra Asker og Bærum brann og redning kan du være trygg på at du får en profesjonell tjeneste og rask bistand ved utløst alarm. Alarmsignalene sendes direkte til vår døgnåpne alarmsentral, og brannvesenet rykker umiddelbart ut ved både brann og innbrudd. Vi har spesialutdannede brannmannskaper, ingen gebyrer ved unødig utrykning, ingen bindingstid og heller ingen skjulte kostnader.

Din trygghet er vår største prioritet!